2011 Aleksandra Jakusenko

Aleksandra Jakusenkos akademiska bakgrund har väl meriterat henne till vinnare av Distrikt 21 Jane M. Klausman Women in Business Scholarship 2011. 

Aleksandra Jakusenko

Aleksandra har som utbytesstudent i Boston, London och Ryssland fått en internationell erfarenhet under de tidigare studieåren och tillhörde den bästa fjärdedelen bland studenter ur en mycket kvalificerad grupp vid Stockholm School of Economics i Riga.

Under 2010 - 2012 studerar Aleksandra vid Stockholm School of Economics i Stockholm.

Aleksandra studerar för närvarande CEMS Master in International Mangement som utbytesstudent i Wien vid Vienna University of Economics and Business och är aktiv i alla typer av aktiviterar som är knutna till karriär och akademisk utbildning. 

Aleksandras pågående verksamhet och närmaste framtidsplaner är som marknadsanalytiker vid Gateway Baltic och hon fokuserar på CEE och norra Europas marknad för läkemedel. Dessutom söker hon vidare för arbetsmöjligheter som anknyter till marknadsanalyser och allmän affärskonsultverksamhet. 

Detta är hennes tredje år av mastersstudier och under 2012 kommer hon att ha dubbla examina;
- MSc in Business and Economics, spezilization in Management; Stockholm School of Economics, Sweden.
- CEMS Master in International Management; Vienna University of Economics and Business.

Alexandra är för närvarande engagerad i CEMS- MIM Vienna Social team som är ansvarigt för att organisera underhållning och kulturella arrangemang.

Bookmark and Share